"Seni Çok Özlüyorum"
Koray Avcı'nın yeni Cover albümü.
Senin İçin Değer

Koray Avcı’dan yeni albüm: Senin İçin Değer

Kendine has tarzı ve yenilikçi yorumuyla son yıllara damgasını vuran Koray Avcı, yeni stüdyo albümünün çalışmalarını tamamladı.

Albümlerinin fiziksel satış rakamlarıyla da adından sıkça söz ettiren sanatçının 3. stüdyo albümü ‘Senin İçin Değer’, iki hafta süre ile sadece müzik marketlerden satın alınabilecek.

Ağustos 2015’te çıkardığı ‘Aşk İle’ isimli ilk albümünün ardından büyük bir çıkış yakalayan ve geniş bir kitleye ulaşan Koray Avcı, Ocak 2016’da ‘Hoş Geldin’ teklisini yayınladı. Temmuz 2016’da yayınladığı “Sonra Dersin Ki”  albümüyle, geçtiğimiz iki yıl boyunca aralıksız olarak müzik listelerinin üst sıralarında yer almasının yanı sıra, 150.000′ i aşan satış rakamı ile büyük bir başarıya imza attı. Dijital mecralardaki izlenme rakamları 400 milyonu geçen Koray Avcı, Avustralya, Avrupa ve Amerika turneleriyle birlikte yılda yaklaşık 180 konser vererek yoğun  sahne çalışmalarına devam ediyor.

15 şarkıdan oluşan albümde Koray Avcı’nın bir de şiir kaydı yer almaktadır. Albümde, Selda Bağcan, Arif Sağ, Onur Akın, Buray, Reşit Gözdamla, Nesimi Çimen gibi Türk müziğinin önemli isimlerinin eserlerini yorumladı. Düzenlemeleri ise son yılların en başarılı işlerine imza atan Alper Atakan, Can Güngör, Engin Arslan, Göksun Çavdar, Mert Ali İçelli ve Tarık Ceran yaptı.

Albüm fotoğrafları Mehmet Turgut tarafından çekildi. Albüme ismini veren “Senin İçin Değer” şarkısına, Kemal Başbuğ tarafından çekilen video klip albümle aynı anda yayında olacak.

 

Parça Listesi

1. Adaletin Bu Mu Dünya

2. Yıkılıyor Odalar

3. Senin İçin Değer

4. Bu Dünya Yalan Dünya

5. Selam ve Sevgiler (Şiir)

6. Asi ve Mavi

7. Yine Aylardan Kasım

8. Şifa İstemem Balından

9. Al Gözümden Yaşları (Gün Gelir)

10. Uçun Kuşlar Uçun İzmir’e Doğru (Akustik)

11. Sonunu Sorma

12. Yaz Gazeteci Yaz

13. Bak Yine Bahar Geldi

14. Ben Ne Biçim Serseriyim

15. Bir Sevda Yangını

16. Erik Dalı (Uzun Versiyon)

Yorum Yok

Habere Yorum Yaz